besplatna dostava tonera
 

DOWNLOAD CJENIKA

Cjenik HP tonera i tinti
Cjenik Canon tonera i tinti
Cjenik Lexmark tonera i tinti
Cjenik Epson tonera i tinti
Cjenik Samsung tonera i tinti
Cjenik Kyocera tonera i tinti
Cjenik Panasonic tonera i tinti
Download cjenika tonera i tinti
 
 
web shop
 

Važno!

1. Dostava proizvoda na području grada Zagreba je besplatna isti dan.
2. Izvan Grada Zagreba i cijela RH proizvode šaljemo Overseasom o

    našem trošku,  isporuka je sljedeći dan od dana narudžbe.

 

Privatnost, pravila i uvjeti korištenja!


Prikupljanje vaših osobnih podataka:
Web-odredište može prikupiti određene podatke o vašim posjetima, kao što je naziv vašeg dobavljača internetskih usluga i Internet Protokol (IP) adresu preko koje pristupate Internetu; datum i vrijeme vašeg posjeta web-odredištu; stranice koje ste gledali dok ste bili na web-odredištu i internetsku adresu web-odredišta s kojeg ste se izravno povezali na naše web-odredište. Ovi se podaci koriste za poboljšanje i administraciju web-odredišta te analizu trendova.

Korištenje osobnih podataka:

Korištenje osobnih podataka: Osobni podaci prikupljeni na ovom web-odredištu koristit će se za rad web-odredišta i za pružanje usluga ili izvršavanje transakcija koje ste zatražili ili ovlastili. Osobni podaci, prikupljeni na web-odredištu, mogu biti pohranjeni i obrađivani, a korištenjem ovog web-odredišta pristajete na takav prijenos podataka!

Zaštita privatnosti:

Alfabet se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Alfabet može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi putem ove stranice.

Prihvaćanje pravila i uvjeti korištenja:
Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.
 
internet prodaja
 
Copyright © 2008 Alfabet - Dizajn Studio.com.hr  
Naslovnica|Obnova tonera|Servis|Web Shop|Kontakti