HP Laser 1000 Neverstop Alfabet Blog pametni ispis novo. Namijenjenog vlasnicima malih tvrtki na tržištima u nastajanju i reimaginiranom HP Smart Tanku za..
HP Laser 1000 Neverstop Alfabet Blog

Tvrtka HP objavila je da nastavlja s ponovnim osmišljavanjem pametnog ispisa s uvođenjem dvaju velikih pisača, HP Neverstop Laser namijenjenog vlasnicima malih tvrtki na tržištima u nastajanju i reimaginiranom HP Smart Tanku za kućnu upotrebu. Predviđa se da će do 2020. u Kini biti 43 milijuna malih poduzeća, a mali poduzetnici čine 60 posto ukupnog BDP-a. HP Neverstop Laser je potpuno novi laserski pisač s brzim učitavanjem koji omogućuje poduzetnicima da više ne troše vrijeme na prekide. S prvim sustavom za dobavu tonera koji korisnicima omogućuje zamjenu tonera u nekoliko sekundi, HP Neverstop Laser osigurava vlasnicima malih tvrtki da ostanu u svom poslovnom tijeku, dok dobivaju najveću vrijednost od svog pisača. Pogledajte kako se to radi u gornjem videozapisu.

HP o novom proizvodu

“Nedavna HP-ova globalna studija pokazala je da gotovo 70 posto kineskih vlasnika malih poduzeća izjavljuje da njihov posao ne može raditi bez pisača”, kaže Anneliese Olson, globalni direktor i glavni direktor HP-ovih rješenja za kućno tiskanje. “Smanjenjem uobičajenih prekida ispisa s inovativnim inovacijama, mobilnim aplikacijama i digitalnom integracijom, HP Neverstop Laser daje poduzetnicima konkurentnu prednost da svoju strast pretvore u uspješan posao”, dodao je Olson.

HP objašnjava da je dizajnirao HP Neverstop Laser s obzirom na održivost, tako da su pisači izrađeni s više od 25 posto reciklirane plastike po težini dok je komplet za ponovno umetanje tonera izrađen od 75 posto reciklirane plastike po težini. Ključne značajke uključuju do 5.000 stranica bez prekida, revolucionarni sustav opskrbe omogućuje vam brzo i jednostavno učitavanje tonera za 15 sekundi bez stvaranja nereda i jednostavnog mobilnog skeniranja i ispisivanja s najboljim mobilnim ispisom u klasi HP Smart App. HP tvrdi da potrošači dobivaju izvorni HP-ov kvalitetan ispis po cijeni po stranici koja je konkurentna imitacijskim spremnicima, uz uštedu do 80 posto na HP-ovom izvornom toneru. HP 1000

Provjerite našu ponudu HP printera laserskih

HP Laser 1000 Neverstop Alfabet Blog