Alfabet Inkubator Vas nagrađuje ograničenim brojem tableta Lenovo 3 Quad 10 po cijeni od 10,00 kn!

Alfabet Inkubator Vas nagrađuje ograničenim brojem tableta Lenovo 3 Quad 10 po cijeni od 10,00 kn!

Prilika koja se ne propušta!

Alfabet Inkubator Vas nagrađuje ograničenim brojem tableta Lenovo Tab 3 10 Quad po cijeni od 10,00 kn! Tablet od 1700,00 kn možete dobiti za 10,00 kn ukoliko sudjelujete u našoj promociji!
Što je potrebno?
Potrebno se registrirati na naš web shop www.alfabet.hr/shop te napraviti narudžbu Alfabet tonera u iznosu od 2200,00 kn s PDV om.
Ako na našem web shopu ne postoje toneri koje Vi trebate možete istu zatražiti putem besplatnog telefonskog broja: 0800 200 149 ili mailom : alfabet@alfabet.hr.
Nakon zatražene ponude, istu je potrebno uplatiti i u iduća 2 dana ćete dobiti tražene tonere i tablet Lenovo.
Mogu li nešto drugo naručiti osim Alfabet tonera?
Ne morate naručiti samo Alfabet tonere, moguće je naručiti originalne tonere i originalne tinte, ali u drugoj vrijednosti.
U slučaju naručivanja originalnih tonera i tinti, molimo da nam se obratite putem gore navedenog telefona i e-maila radi dodatnih objašnjenja i slanja ponude.

Do kada traje ta akcija?

Akcija tj. promocija traje do isteka zaliha, ali svakako do 25.07.2019.
Ja bih htio više tableta od jednog?
Možete naručiti maksimalno do 3 tableta Lenovo sukladno količini tonera koja je potreban za jedan tablet.
Hoćete li imati više sličnih promocija?
Da hoćemo, ako ste tvrtka potrebno je potpisati ugovor s našom tvrtkom o suradnji i isporuci tonera i ostalog uredskog pribora gdje ćemo Vas informirati o promocijama tijekom godine.

Ostali uvjeti:

Ova promocija pod imenom kupi i pokupi je ograničenog trajanja zbog količine tableta i tonera u ponudi. Tvrtka  Alfabet zadržava pravo mijenjati tijekom promocije cijene i potrebne količine tonera koje su potrebne za ostvarivanja ovog popusta. Tvrtka Alfabet zadržava pravo promijeniti i model uređaja, ali svakako će biti tablet Lenovo! Tvrtka Alfabet Inkubator nema obavezu vršiti povrat od kupca koji se predomislio tj. otvorio uređaj. Lenovo tablet je novi uređaj i samom kupovinom podliježe pravilima jamstva koje se ostvaruje u ovlaštenom servisu Lenovo u Republici Hrvatskoj. Na sve Alfabet tonere dajemo jamstvo od 12 mjeseci od dana kupovine pod uvjetima o uvjetima reklamiranja tehničke robe! Prilikom kupovine Alfabet tonera NE vrijedi kupon u iznosu od 20% kao i rabati i popusti koje ste do sada koristili ako ste naši poslovni partneri

U slučaju nemogućnosti isporuke navedenog tableta, tvrtka Alfabet Inkubator će izvršiti povrat uplaćenog novca kupcu koji je izvršio uplatu za promociju u roku 3 radna dana tj. od dana obavijesti o nemogućnosti isporuke uređaja.
Ova promocija bit će objavljena putem sljedećih promotivnih kanala tvrtke Alfabet Inkubator: Facebook, Instagram, web stranice ,mailing liste.
Više informacija na tel: 0800 200 149 ili mail : alfabet@alfabet.hr

Tehničke karakteristike tableta:

Model: Lenovo Tab 3 10
Part number: ZA0X0089BG
Namjena: Tablet
Procesor: MediaTek™ 8161 Quad-Core procesor (1.30GHz 1MB)
Memorija: 2GB
Grafika: Integrirana ARM Mali
Zaslon: 10.1″ FullHD (1920×1200) IPS
Disk: 16GB eMMC
Komunikacija: WiFi 802.11a/b/g/n/ac, 1×1 + BT4.0
Baterija: 2-ćelijska (7000mAh) baterija
Zvuk: Zvučnici s tehnologijom Dolby Atmos®
Dimenzije i masa: 247 x 8.9 x 171
0.5 kg
Operativni sustav: Android™ 6.0
Kamera: Prednja 5.0MP / Stražnja 8.0MP

Također, ako vas zanima možete  pogledati recenziju uređaja ovdje.