Lenovo savršena marka za prijenosna računala

Priča Lenova uvijek je bila o oblikovanju računalne inteligencije za stvaranje boljeg svijeta. S najširim svjetskim portfeljem tehnoloških proizvoda, isporučujemo našu viziju Pametnije tehnologije za sve kroz proizvode, rješenja, softver i usluge koje pojedinci, zajednice, tvrtke i cjelokupno stanovništvo trebaju kako bi ispunili svoj potencijal.

Danas industrije preoblikuju i reimaziraju ono što proizvode i kako to rade. Virtualno zdravstvo. Obrazovanje na daljinu. Pametnija kupovina. Pametnija tehnologija mora biti stvorena za sve. Kao tehnološka kompanija Fortune Global 500 i jedna od najcjenjenijih svjetskih kompanija časopisa Fortune, razmišljamo i djelujemo globalno. Proboji se ne rađaju u mjehuru i potrebni su različiti ljudi i gledišta da bi tehnologija postala pametna. Ponosni smo što možemo iskoristiti raznolikost naših više od 63.000 zaposlenika kako bismo služili klijentima na 180 tržišta kako bismo redefinirali i proširili granice onoga što tehnologija može učiniti.

Vjerujemo da možemo najviše utjecati na društvo kada radimo zajedno. Zato smo se posvetili GSMA digitalnoj deklaraciji koja identificira zajedničke vrijednosti u tehnološkoj industriji za etičku digitalnu budućnost. Popravak lenovo laptopa , ovlašteni servis lenovo Zagreb

Zamjena ekrana na lenovo uređajima

A to počinje osiguravanjem da se čuju svi glasovi unutar i izvan naše tvrtke. Prijavili smo se na Valuable 500, čiji je cilj: