Naručeni proizvodi isporučuju se na cijelo područje Republike Hrvatske. Isporuka se obavlja preko DPD Croatia.Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 4 radna dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, Prodavatelj je dužan obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku. Svi naručeni artikli nastojati će se isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljki.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 13 sati obrađuju isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe nakon 13 sati radnim danom (osim petkom) predaju se sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom se obrađuju i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje. Nakon što se roba preda dostavnoj službi. Nažalost, Prodavatelj nije u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe. Za svaku pošiljku Kupac ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke.

Na otoke koje pokriva DPD roba će biti isporučena prema rasporedu iz tablice.

Raspored dostave na otoke:

BRAČ: UTORAK, ČETVRTAK I SUBOTA
CRES-LOŠINJ: PONEDJELJAK I ČETVRTAK
DUGI OTOK: SUBOTA*
HVAR: UTORAK, ČETVRTAK I SUBOTA
KORČULA: UTORAK, ČETVRTAK I SUBOTA**
KRK: PONEDJELJAK, UTORAK, SRIJEDA, ČETVRTAK I PETAK
LASTOVO: SUBOTA*
MURTER: PONEDJELJAK, UTORAK, SRIJEDA, ČETVRTAK I PETAK
PAG: PONEDJELJAK, UTORAK, SRIJEDA, ČETVRTAK I PETAK
PELJEŠAC: PONEDJELJAK, SRIJEDA I PETAK
RAB: UTORAK I PETAK
ŠOLTA: SUBOTA*
UGLJAN-PAŠMAN: PONEDJELJAK
VIS: SUBOTA

Napomena:

– Pakete je potrebno predati za dostavu dva radna dana prije dana navedene dostave na otok koji nije povezan mostom.
– * Na Lastovo, Šoltu i Dugi Otok paketi se dostavljaju dva puta mjesečno, svake prve i treće subote u mjesecu, odnosno ovisno o količini paketa.
– DPD Croatia d.o.o. zadržava pravo promjene “Rasporeda dostave na otoke i manja mjesta” bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile.

Robu dostavlja kurirska služba DPD Croatia d.o.o..

NAPOMENA: Navedeni dani dostave su podložni promjenama, za točne informacije o dostavama na otoke i manja mjesta obratite se na besplatni info telefon službe za komunikaciju s kupcima:0800 200 149 radnim danom 8-16 sati.

Brza zagrebačka dostava
Osim online, robu za brzu dostavu možete naručiti i telefonski. Prodavatelj spremno čeka vaše narudžbe na besplatnom telefonu 0800 200 149 od 8h do 13h od ponedjeljka do petka. Zapisat će sve vaše želje, pažljivo zapakirati i dostaviti. Kupcu na kućni prag između 10 i 16 h istoga dana. U slučaju web narudžbe vikendom – paket na vrata Kupca stiže u ponedjeljak.

Cijena brze zagrebačke dostave​

Minimalni iznos narudžbe za brzu zagrebačku dostavu (paket stiže isti dan za narudžbe primljene do 13 sati) iznosi 100,00 kuna i dostava je BESPLATNA*.

*Subotom i nedjeljom ne dostavljamo robu.

Zagrebačke dostavne zone
Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin-Odra na jugu. Ako se proizvod koji je upućen Kupcu vrati jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-mailom te će mu biti ponuđene slijedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca e-mailom, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme na adresi jedno od Alfabet Inkubator trgovina uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja

Ukoliko Kupac u roku od 3 dana ne odgovori na upućeni mu e-mail i odabere jednu od ponuđenih mogućnosti, odabrani proizvod biti će dostavnom službom upućen na adresu kupca.

Kada Prodavatelj putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu, Kupac je dužan preuzeti potpisom na račun otpremnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe/zahtjeva
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
  • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

U slučaju da se naručeni proizvod plaća pouzećem, Prodavatelj će pristupiti isporuci robe po gore navedenim rokovima koji teku od potvrde narudžbe, a Kupac je dužan izvršiti uplatu prilikom odnosno prije neposrednog preuzimanja proizvoda.

Na našim lokacijama možete izvršit ćete sljedeće usluge servisa.

servis laptopa Gajnice, servis kompjutera Stenjevec, servis kompjutera Zagreb, servis laptopa Malešnica, servis laptopa Sesvete , popravak laptopa Gajnice