Kad netko kaže ured, mozak prvo kaže – uredski papir!

Prodaja materijala za ured

Kad netko kaže ured, mozak prvo kaže – uredski papir!
Ili Vaš mozak prvo kaže – beskonačni papir? Ako Vam je to prva asocijacija na ured, onda ste na pravom mjestu, jer u Alfabet Inkubator web trgovini na poveznici shop možete pronaći sve. Kada kažemo sve, mislimo na doslovno sve.
Tako u ponudi web trgovine Alfabet Inkubator imate u ponudi:
• Beskonačni papir
• Papir za plotere
• Blokove
• Bilježnice
• Etikete
• Fotokopirni papir
• Papirne role za kase i kalkulatore
Što je beskonačni papir? Otkrit ćete u sljedećim retcima. Beskonačni papir je papir koji se koristi pri ispisu za matrični pisač. Matrični pisači dolaze u uporabu 1964. godine. Matrični pisač se zove još i iglični pisač. Što to znači? To znači da za ovakve kompjutorske pisače glava ima skup igala koje služe za ispis. Igle u glavi se pokreću elektromagnetom. Tako igle udaraju papir preko vrpce s tintom. Kako izgleda printanje matričnim pisačem, pogledajte u videozapisu na poveznici you tube. Ono što posebno krasi matrične pisače je da mogu vršiti ispis na papirima različitih vrsta. Tako igle koje se nalaze u glavi pisača mogu biti u broju 9, pa sve do 24. Tako pisači s više igala imaju veću kvalitetu ispisa, ali su i punu sporiji, dok oni s manje igala imaju manju kvalitetu, ali su brži. Nešto više o matričnom pisaču možete pročitati i u tekstu na poveznici digital techs. Tako na našoj web trgovini možete pronaći sljedeće beskonačne papire po pristupačnim i najpovoljnijim cijenama:
1. Beskonačni Papir Bianco 234×12/6 1+3 Aldini, 400.00 kn
2. Beskonačni Papir Bianco 234×12 1+4 Aldini, 590.00 kn
3. Beskonačni Papir Bianco 234×12 1+3 Fornax, 385.00 kn
4. Beskonačni Papir Bianco 234×12 1+2 Fornax, 384.00 kn
5. Beskonačni Papir Bianco 234×12 1+1 Fornax, 323.00 kn
6. Beskonačni Papir Bianco 234×12 1+0 60g Fornax, 316.00 kn
Osim beskonačnog papira, u ponudi web trgovine Alfabet Inkubatora postoje još i razne vrste papira za plotere. Papiri se mogu koristiti i za laserske i za ink-jet plotere. Svi papiri su dugački 50 m, a težina se proteže od 80 g do 90 g. No, ono u čemu se razlikuju je širina, pa tako i cijena. Tako postoje papiri širine od 297 mm, pa sve do 1067 mm. Tako im se i cijene kreću već od 98.00 kn. No, cijelu ponudu možete provjeriti na web trgovini na poveznici: alfabet shop
Osim beskonačnog papira te papira za plotere, u web ponudi Alfabet Inkubatora shop papir, postoji još i fotokopirni papir po najpovoljnijim cijenama. Ono što je bitno znati kako kvalitetan uredski papir na koji printate govori dosta o Vašem poslu i tvrtci koju predstavljate. Tako isto nije svejedno printate li na papiru od 70 g ili na kvalitetnog papiru od 80 g. Naravno, vrlo je važno i koji printer koristite. A pravi printer možete pronaći na lokaciji alfabet printeri. Tako Alfabet Inkubator u svojoj ponudi nudi sljedeće marke:
• Mondi
• Navigator
• Fabriano
• Discovery
• Hybrite
• Double A
Tako Mondi papir u ponudi ima pastel, lavander te zelenu boju. Također, postoje i papiri po težinama 90 g, 100 g, 120 g, 150 g i 200 g. Proizvođači papira imaju i certifikate: ISO 9001, ISO 14001 te OSHAS 1801.
A ako Vas zanima kako se proizvodi papir, možete pogledati na poveznici you tube.
Ono što Vas posebno zanima, ako se bavite trgovinom ili pak financijama, to su papirne role te etikete. Tako u ponudi papirnih rola za kase i kalkulatore Alfabet Inkubator ima čak 13 veličina, a cijene su prepristupačne od 17.00 kn. Sve papirne role možete pronaći na loakciji papirne role, a kako umetnuti papirnu rolu u uređaj, možete pogledati u videozapisu na poveznici umetanje papira u pos.
Na najpovoljnijem web mjestu možete pronaći sljedeće brandove: Fornax Etikete ILK. Etikete ILK 210x297mm pk100L Fornax F-92, Etikete ILK 70x36mm pk100L Fornax F-43, Etikete ILK 48,5×16,9mm pk100L Fornax F-10… na poveznici etikete.
Osim za odrasle, na web trgovini Alfabet Inkubatora možete pronaći i ponešto za najmlađe. Ili jednostavno svoj poslovni život učiniti zanimljivijim. Riječ je o visokokvalitetnim i jeftinim bilježnicama raznih veličina, uzoraka i dezena. Pa tako bilježnice za najmlađe možete pronaći po cijeni od čak 4.00 kn, mekog ili tvrdog uveza. Kako biste izabrali najbolje za sebe, posjetite web trgovinu Alfabet Inkubator na poveznici bilježnice.
Osim pristupačnih cijena i široke ponude, u koju ćete se uvjeriti posjetite li našu web trgovinu na stranici arhiviranje i odlaganje i vidjeti da imamo sve! Baš sve! A ono što je zanimljivo kod web trgovine Alfabet Inkubator, je da je dostava isti dan. U jednom trenutku sjedite za Vašim radnim stolom i računalom i naručujete uredski pribor uredski shop s web trgovine Alfabet Inkubator, a za nekoliko minuta je taj isti uredski pribor pred Vašim vratima.