Noviteti, od tinti 953xl do zamjenskih baterija za laptope.

Baterije za Apple MacBook Pro 15 A1286 zamjenske baterije Apple

Donosimo par noviteta iz naše ponude koje možete nabaviti i putem našeg web shopa.
Prvi novitet su zamjenske tinte proizvođača Static Control UK  te zamjenske baterije Green Cell . SCC prati trenutno tržište potrošnog materijala tonera i tinti , mada ovoga puta  ističemo 3 različita modela tinti koje su relativna novost na tržištu. U početku ćemo spomenuti kako za sva tri modela tinti HP izbacuje nove verzije firmwarea i na taj način poništava ispravne zamjenske čipove i  gdje ih neutralizira te čini Vaš uređaj nemočnim, možete se žaliti kome hoćete ali zamjenske tinte koje ste kupili, preko noći više ne rade! Jedne  takve su HP ov model tinti 953xl sa novom V8 verzijom firmwarea,kojem je HP namjenio firmware i na taj način onesposobio  zamjenske tinte osim naših tinti.Preporučamo da prilikom kupovine i instalacije Vašeg pisača , odmah isključite opciju automatskog ažuriranja i na taj način onemogućite ovakve scenarije, gdje će Vam HP zaključati uređaj za zamjenske tinte. Kako smo i spomenuli , tvrtka SCC uspijeva izbacivati na tržište obnovljene Hp tinte sa zamjenskim čipom, koje su barem za sada otporne na novije verzije firmwarea i koje imamo u našoj ponudi. TintaSTHP953xlBK je oznaka za crnu tintu, ispisuje 2000 stranica  te 953XL magenta ,953xl žuta i 953xl cyan boje koje ispisuju 1600 stranica. Tinte su kompatibilne sa slijedećim HP pisačima: HP OfficeJet Pro 7720 , HP OfficeJet Pro 7730 ,HP OfficeJet Pro 7740WF,HP OfficeJet Pro 8200 Series..itd . Tinte nisu sastavljene sa ispisnom glavom tj , ispisna glava je fiksirana i nalazi se u printeru, što znači da zapravo Vi samo mijenjate spremnik boje. Drugi model tinti su zamjenske tinte HP 973XLBK i 973XL magenta , yellow i cyan , crna printa 10 000 stranica dok boje printaju 7000 stranica.
Ovaj model tinti koristi famoznu HP ovu Page Wide tehnologiju kojom je HP htio iskoristiti sve nedostatke laserskih printera i prebacit u ink jet tehnologiju gdje je naumio da print je glava fiksna i ne kreće se već stoji na mjestu a papir samo prolazi ispod glave koja ujedno koristi i mnogo više dizni ,takav dizajn ispisne glave štedi energiju i ona sada iznosi 90 wata prilikom rada te nepotrebno  kretanje glave lijevo- desno sa puno praznog hoda.Ovim se postiže brzina printa, 40 stranica u minuti! Zamjenske tinte 973xl su kompatibilne sa HP pisačima : HP PageWide Pro 452 ,HP PageWide Pro 477 ,HP PageWide Pro 552 ,HP PageWide Pro 577 .
Treći model tinti je HP 970xl,971xlm, 971xlc i 971xl žuta. Tehnologija ispisa je ista kao i kod modela 973 tinti,
Ove tinte printaju 9200 stranica tj 6600 stranice za boje a pisači koji koriste te tinte su: HP Officejet Pro X451
HP Officejet Pro X476,HP Officejet Pro X551,HP Officejet Pro X576
Tinte su dostupne u našem web shopu i iskoristite popust na set tinti od 20 % uz kupon KUPAC++ .
Idući novitet su zamjenske baterije za laptope proizvođača Green Cell koji je na svjetskom tržištu prisutan i sa proizvodima široke potrošnje a ne samo za prijenosna računala. Baterije su odlične kvalitete i ispunit će Vaša očekivanja od zamjenskih baterija a cijene za razliku od originalnih baterija  su stvarno pristupačne.Od Green Cella u ponudi nudimo zamjenske baterije iz našeg shopa: Asus,HP,Toshiba,Dell i Acer prijenosnike.
Od modela nema smisla nabrajati koje su nam u ponudi , stoga Vas upućujemo na naš shop gdje možete provjeriti dostupnost za svaki model pojedinačno i uz naš kupon KUPAC++ iskoristite popust od 20% u web shopu.