Epsonovo pojačanje novim modelima

Servis epson Hrvatska

Epson jača liniju poslovnih inkjet uređaja Supertank printera.
Epson America, Inc. najavila je proširenje svog portfelja poslovnih inkjet super spremnika uključujući i višenamjenski multifunkcijski uređaj WorkForce ST-C8090 Supertank u boji,koji nudi tinte za dvije godine printanja i standardno dvogodišnje ograničeno jamstvo.
Novi ST-C8090 printer,projektiran je za ispis velikog formata ( A3)do 13 ″ x 19 ″ incha i podrškom za PCL/PS.ST-C8090 sadrži dovoljno tinte u kutiji čak do 19.500 stranica crne/14.800 boja, visokokvalitetne tinte za točenje visoke kvalitete.

Epson navodi da tvrtke koje žele nabaviti MFP u boji A3 s niskim TCO -om mogu imati koristi i do 60% nižih ukupnih troškova ispisa u odnosu na laserske printere u boji i vrlo niske cijene po stranici s (oko dva centa stranici)koji koriste zamjenske tonere.S Epsonovom otvorenom platformom i podrškom za PCL/PS, ST-C8090 kompatibilan je s Epsonovim paketom rješenja i vodećim rješenjima trećih strana za integraciju i povezivanje.

“Potražnja za stolnim MFP-ovima u boji koji se koriste za namjenski, interni ispis značajno se povećala,posebno u industrijama kao što su ugostiteljstvo,arhitektura,inženjerstvo i financije gdje je svakodnevni ispis ključan, rekao je Alan Chen, voditelj proizvoda, Business Imaging,Epson America, Inc. “Znajući da se ova potražnja ne smanjuje,Epson je projektirao ST-C8090 tako da se integrira u gotovo svako okruženje i podržava više korisnika, a tvrtkama omogućuje smanjenje potrošnje energije i otpada.”kao što su prazne toner kazete koje se i u našoj sredini moraju po pravilima opasnog odpada i zbrinjavati(što opet košta).

Izrađen s PrecisionCore tehnologijom izrade printer glave , bez topline i dizajniran za smanjenje zastoja i intervencijom servisa, ST-C8090 donosi brzo ispisivanje prve stranice i najmanju potrošnju energije u svojoj klasi.6 ST-C8090 ispisuje do 25 stranica u minuti ISO ppm crno-bijelo.

Dodatne značajke uključuju:

Ključne sigurnosne značajke: WPA2 zaštita koja pomaže u stvaranju zaštićene mreže i za bežičnu i za Wi-Fi Direct
Ladica kapaciteta papira od 550 listova s dvije prednje ladice i stražnjim uyimačem za specijalizirani papir.
Od ostalih bitnih stvari odlikuje se: Automatskim obostranim ispisom te kopiranje/skeniranje/faks; 4,3 -inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir za jednostavno postavljanje i navigaciju te pazite ovo ! „ hands-free glasovno aktivirani ispis „
Kvaliteta ispisa već prisutne Epsonove tinte na bazi pigmenta DURABrite printaju jasne, živopisne ispise u crno-bijeloj tehnici i u boji te ispise bez obruba do 11 ″ x 17 ″
Bežične i mrežne mogućnosti: Uključuje Wi-Fi Direct i Ethernet te podržava ispis s iPad-a, iPhonea, Android tableta i pametnog telefona.
Epson WorkForce ST-C8090 MFP u boji za super spremnike sada je dostupan preko ovlaštenih trgovaca BusinessFirstSM.

Dio specifikacije printanja:
Print tehnologija – 4-color all-pigment 4-in-1 (μTFP4)
Maksimalna Print Reyolucija – 4800 x 1200 dpi
ISO brzina printanja: – Crna 25 stranica /minISO ppm / Boja 25 stranica/min ISO ppm
Brzina printanja prve stranica od klika: 5.5 sec
Brzina dvostranog ispisa stranice – crna 21 ISO ppm / boja 21 ISO ppm
Možete vidjeti i video na YT

Recycler Magazine autor