Testirali smo HP Laser Jet MFP M479dw

Hp printer M479dw

Ako ste otvorili tvrtku,vjerojatno niste zainteresirani za rješavanje glavobolja koje dolaze s tintnim multifunkcijskim printerima, te nema tinte, te dugo čekanje na print prve stranice, pa se sasušile dizne i tako dalje.Samo su vam potrebne funkcije printanja i skeniranja(a možda čak i faksa) mada njega sve manje i manje.Možda će vam trebati i funkcije koje obični inkjet pisači nemaju:veće brzine ispisa i skeniranja,jednoprolazni dupleks,dupla ladic,poboljšana sigurnost i više korisničkih profila. Tu dolazi sjajni višenamjenski laser u boji poput HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw.

M479fdw je skup,ali se i dalje svrstava među najpristupačnije laserske pisače u boji koji nude sve iste značajke produktivnosti kao i naš omiljeni inkjet model.Brz je,pouzdan i sposoban proizvesti prekrasne dokumente, bilo da se ispisuje u boji ili samo u crnoj boji.
U našem smo testiranju izbacili jednostrani Wordov dokument brzinom od oko 24,1 stranice u minuti i usporili samo na 21,8 stranica u minuti s obostranim dokumentima.Naredbe jednostranog skeniranja letjeli su brzinom od 19 u minuti,više od 6 stranica brže nego na bilo kojem drugom pisaču koji smo testirali,dok su dvostrani dokumenti printali brzinom od 16,7 stranica u minuti(što iznosi 32,5 ppm po stranici).

Ovaj pisač producira oštriji tekst pri malim veličinama fonta od bilo kojeg inkjet -a kojeg smo testirali,što može biti važno ako trebate ispisati puno pravnih dokumenata.Njegova je grafika također oštrija – ako je crtež sa slikama manje zasićen – od onoga što biste dobili od pisača poput HP OfficeJet Pro 9015e. M479fdw printeru je preporučeni radni ciklus od 4000 stranica mjesečno – gotovo trostruko više od inkj od HP OfficeJet Pro 9015e On trebao bi biti dovoljan čak i za najzahtjevniji kućni ured i mogao bi zadovoljiti mnoge male tvrtke s više zaposlenika.
Oduševeljeni smo dodatnom ladicom za papir rasklopljenu pod kutom i ispunjenu sa dosta papira.
Preklopna ladica za papir čini M479fdw fleksibilnijim od jeftinijih alternativa.

Ima i drugih značajki koje će firme također cijeniti, ispis na različitim veličinama papira putem te dodatne ladice.USB priključak može ispisivati JPEG, PDF i Word datoteke, a također može spremiti skenirane datoteke kao PDF, JPEG ili TIFF datoteke.
M479fdw je sigurniji od ostalih pisača koje smo testirali, inkjet i laserskih. Odlikuje se,pouzdanim upravljačkim programom i integritetom koda koji za vrijeme printanja osigurava pouzdanost dokumenata šifrom kako drugi korisnici nebi presreli dokument koji je namjenjen samo vama.Uređaj dopušta i ispise šifrirane PIN-om, tako da možete biti sigurni da nitko drugi nemože ugrabiti vaše dokumente. Postoji i kontrola pristupa temeljena na ulogama za višekorisnička okruženja, pa možete odabrati tko može pristupiti značajkama pisača. Ako vaš rad uključuje osjetljiv materijal,njih recimo ne možete dobiti od drugih proizvođača printera.
Snimak zaslona zaslona ugrađenog web poslužitelja HP Color LaserJet koji prikazuje postavke sigurnosti i privatnosti.
Ugrađeni web poslužitelj (EWS) pojedincima ili IT odjelima olakšava upravljanje sigurnosnim pravilima.

M479fdw je jeftin za rad, laserski pisači troše samo mali dio tonera, dok tinte za ispis mogu potrošiti puno tinte ovisno o tome koliko ciklusa čišćenja moraju pokrenuti.
Za navedeni model u našem web shopu smo Vam pripremili zamjenske tonere odnosno obnovljene HP W2030 (415A),W2031,W2032,W2033 te originalne tonere.Za zamjenske tonere W2030 nismo još u mogućnosti dobiti zamjenske čipove pa koristimo stare koji rade normalno ali Vam printer javlja da su prazni.Toneri su obnovljeni te je njihova kvaliteta ispisa zajamčena.

Budući da laserski pisači ne mogu ispisivati na fotopapiru, sjajni otisci ne dolaze u obzir. Ako želite redovito ispisivati fotografije, morate kupiti i zasebni pisač fotografija ili se jednostavno odlučiti za inkjet AIO.

Servis ovom uređaju ujedno osiguravate i na našem servisu.

Dobar video možete vidjeti i na ovom linku Youtube