HP najavio prekid proizvodnje Page Wide a

Hp page wide printeri

Nakon HP -ove najave da ukidaju popularnu HP Pagewide paletu tintnih pisača,pogledali smo koje bi ih druge marke mogle zamijeniti.Nakon prošlomjesečne najave,HP je potvrdio da će prekinuti svoju popularnu ponudu uredskih pisača A3 i A4 PageWide.Pogledali smo druge marke koje bi mogle zamijeniti Officejet Pro seriju PageWide pisača.

Prvi prijedlog je Epson WorkForce Pro WF-3820DWF. Višenamjenski pisač s obostranim ispisom i jednostranim skeniranjem,slanjem faksa A4 formata papira.Brzina ispisa mu je do 21 stranice u minuti¹ u crnoj boji. Fleksibilno rješenje za bežično povezivanje, poput Scan-to-cloud.
Drugi je Epson WorkForce Pro WF-4745DTWF .Ovaj višenamjenski pisač formata A4 namijenjen je zahtjevnijim korisnicima kućnog i malog ureda. Nudi brz dvostrani (dupleks) ispis i pojedinačno skeniranje i slanje faksa do A4 formata,a njegov automatski ulagač dokumenata može obraditi do 35 dvostranih stranica formata A4. Ima dvije prednje ladice formata A4 za 250 listova koje osiguravaju veliki kapacitet papira.
Treći izbor je Epson EcoTank L6490.Još jedan Epsonov višenamjenski inkjet pisač A4 namijenjen kućnim uredima i malim poduzećima.Ovaj pisač formata A4 s faksom pruža iznimno niske cijene printanja po stranici i iznimno velike brzine ispisa s ispisom prve stranice za nešto više od sedam sekundi. Rukovanje papirom dolazi iz prednje ladice za papir od 250 listova i automatskog ulagača dokumenata od 35 stranica.Pisaču se pristupa i njime se upravlja putem 6,1 cm LCD zaslona osjetljivog na dodir.
Četvrti izbor je ovog puta Brother HL-J6000DW Bežični tintni pisač u boji A3, Brother nudi bežični inkjet pisač u boji HL-J6000DW s ispisom A4 i A3 s brzinom ispisa prve stranice ispod 6 sekundi te ga ovime svrstava u segment poslovnih tintnih pisača. Rukovanje papirom do 500 listova, višenamjenska ladica za 100 listova i automatsko otkrivanje niskog papira. Pisaču se pristupa i njime se upravlja putem zaslona u boji dijagonale 6,8 cm.
Peti prijedlkog je Canon MAXIFY MB2750 Ovaj višenamjenski inkjet pisač u boji A4 namijenjen je korisnicima kućnih ureda a sadrži skener, fotokopirni stroj i faks. Rukovanje papirom je velika kaseta za papir od 500 listova i automatski ulagač dokumenata za 50 listova. Vrijeme ispisa prve stranice je 6 sekundi.