Ovo moraš imati

Boje za printanje

Ugrabi  jedinstvenu priliku, pronađi sve što ti treba za ured!

 

Svi koji rade u uredu sigurno su se susreli s vječitim pitanjem: Gdje su sve kemijske? Rad i učenje od doma zbog korone i potresa dali su nam novu perspektivu o poslu – sređivanje je moguće pet minuta prije sastanka putem kamere, a tipkati se može lagano i u trenirci. No koliko god bilo divno piti kavu kada hoćeš, panika je bila prisutna svaki put kada nismo imali dosta tonera ili tinte za printer, kada su kemijske iznenadno nestale ili kada je laptop odlučio otići na pauzu dok smo ga najviše trebali. Sada, kada se sve vratilo u normalnu, vrijeme je za pronalaženje pravog mjesta za kupovinu uredske opreme gdje je sve moguće kupiti i popraviti uz online narudžbu i tako uvijek biti osiguran za rad. No, što sve trebaš imati da bi ured bio ne samo funkcionalan, nego i atraktivan?

UREDSKI NAMJEŠTAJ

Naravno, prije svega moraš imati gdje sjesti i odložiti sve potrebne stvari, zato odaberi kvalitetan uredski namještaj koji odgovara tvojim potrebama. Dimenzije uredskog stola ne moraju biti velike da bi bio praktičan, ali – što veće, to bolje – može vrijediti jer je onda moguće odložiti više predmeta na radnu plohu. Naravno, potrebno je paziti da dimenzije odgovaraju prostoru u kojem se nalazi jer je u uredu najvažnije disati, a ne biti zbijen među stvarima i ograničen u kretanju. Uredska stolica, točnije uredski stolac, jedan je od najvažnijih predmeta u uredu jer će, ovisno o njegovoj kvaliteti, biti ugodnije i time efikasnije raditi, ili će poticati nervozu zbog neudobnosti i biti prepreka u koncentraciji. Važno je odabrati i odgovarajući namještaj za odlaganje, poput polica, regala, komoda i drugog, kojima će dugotrajnost i izdržljivost dati sastav od kvalitetnih materijala i debljina ploha. Kada je u uredu glomazan namještaj, vrijeme je za pravo uređivanje – detalje koji će pokrenuti posao!

INFORMATIKA

Posao bez informatike danas je gotovo nezamisliv, a telekomunikacije su temelj suradnje, prodaje i prihoda. Nemamo svi iste potrebe ni preferencije pa je ponuda raznolika, ali uvijek treba biti oprezan i ulagati u kvalitetu, dakle nemoj kupovati printer samo jer je na akciji, kupi ga jer ti takav stvarno treba i vidiš da će raditi ispravno. No, krenimo od mozga ureda – stolno ili prijenosno računalo. Uloži u laptop ili kompjuter koji ima dobar procesor, možda nećeš gledati u njega kao u ekran, ali lijepa slika ne znači puno ako se sporo učitava.

Ako imaš stolno računalo, tipkovnica i miš također su važan dio opreme. Voliš li tipke niskog profila, gamer si ili student na budžetu (pogledaj odabranih 1+1!), u našem web shopu možeš pronaći razne vrste tipkovnica i miševa koji će biti baš za tebe.

Neizbježan dodatak uredu je printer, a kako sve više šopingiramo online, prednost je imati ga i u privatnom prostoru gdje možeš isprintati račune, ili fotografije koje godinama čuvaš na mobitelu, a možda ti dojadi gledanje u ekran dok čitaš pa si isprintaj članak ili knjigu. Nekome printer treba povremeno, nekome svakodnevno pa ne znaš koji je najbolje odabrati u moru izbora, mi ti savjetujemo laserski printer koji prima zamjenske tonere i tako ti omogućuje kvalitetan ispis za nižu cijenu. Ako se premišljaš oko kupovine jer ti printer treba samo na koji mjesec, nemoj brinuti, unajmi ga po najpovoljnijoj cijeli! Pogledaj koje te sve prednosti čekaju uz najam printera, na našoj web stranici.

A da bi izbor bio potpun, kod nas možeš pronaći i baterije za prijenosna računala. Bilo da imaš Acer, Apple, Asus ili neki drugi laptop (da ne nabrajamo sve i da ne poludiš od dosade usput, virni u web shop) u Alfabet Inkubatoru možeš naći bateriju koja ti treba i još bolje, donijeti laptop na servis. Baterija stari i troši se, ali i svi drugi dijelovi računala, tako da te spremno čekamo ako trebaš zamjenu procesora, matične ploče ili instalaciju operativnog sustava, ali i za štošta drugo – provjeri na našoj web stranici.

UREDSKA OPREMA

Došli smo i do sitnih, ali dinamitnih dijelova ureda koji pokreću sve zadatke. Najgore je kad spremiš nešto i ne znaš više gdje je, a baš ti hitno treba. Vjerojatno si toliko u strci sa sto stvari u glavi da ti se nekada ni ne da vratiti sve na svoje mjesto i misliš sutra ću – ali to sutra obično dođe kada je cijeli ured već u kaosu kao da je prošao tornado. E, pa ne mora tako biti!

Umjesto da slažeš papire na hrpu na stolu, kupi registratore, fascikle, mape za odlaganje, ili viseće mape i odredi gdje će što stajati. Iskoristi spajalice kako bi pravi papiri ostali pričvršćeni skupa, a da ti uvijek budu nadohvat ruke odlaži ih u kutiju za spajalice. Ako ne stigneš odmah slagati papire u registratore ili mape, na stol stavi ladicu za spise i odlaži papire u nju. Iako zvuči kao puno posla, sve možeš naručiti online i za nisku cijenu uštedjeti vrijeme s traženjem izgubljenih papira!

Ah, i kemijske, taj predmet koji magično nestaje koliko god ga kupovali! Kada bi vraćali kemijske u čašu za olovke uvijek poslije korištenja možda se to ne bi događalo, ali ako kao mi uvijek trebaš još kemijski, posjeti naš raznolik asortiman na web shopu.

Bez obzira na ekrane, ništa ne ide bez papira! Nekada treba za antistres šaranje dok vodimo duge razgovore preko mobitela, a nekad za ispis važnih informacija. Različita namjena traži drugačiju veličinu, debljinu i kvalitetu, a što god ti trebalo pronađi u našoj trgovinibeskonačni papir, papir za plotere, etikete, fotokoprini papir i drugo.

Nevjerojatno je da i u 21. stoljeću moramo slati poštu u kuverti i zalijepiti markicu, ali kako je i to neizbježno pobrinuli smo se da ti je dostupno kao i sva druga oprema. Kupi kuverte, ljepljive trake ili stretch foliju i osiguraj se da tvoja pošta stigne primatelju sa stilom.

A da pored brojnih papira ne ostaneš bez podataka, nudimo digitalna rješenja za pohranu s velikim izborom CD medija i USB memorija.

Ne moraš strahovati ni od nestašice tinta ili tonera, jer kod nas možeš kupiti originalne i zamjenske tinte i tonere, a čak i obnovljene i bio tonere.

Kako potreba za opremom varira od stola do stola, pa netko treba magnetnu ploču, a nekom je rad bez uništavača papira nezamisliv, posjeti naš katalog ili web shop i pronađi ono što treba baš tebi!

ZA PREŽIVLJAVANJE iliti OSTALA OPREMA ZA URED

Što je dan bez kave, što je ured bez stresa? Da bi stres bio rješiv, a miris kave više od užitka na pauzi, osim što možeš naručiti uredsku opremu naruči i kavu, i to ne bilo kakvu, već neodoljive klasike Nescafe ili Franck.

Dok ispijaš vrući napitak uživaj u svom uredskom prostoru održavajući ga urednim i mirišljavim, a nemoj strahovati ni od odlaska na toalet jer kod nas možeš kupiti i sapune, dezinficijense, toaletni papir i maramice.

Kada namjestiš ured korak po korak, i sjedneš za računalo misleći da je sve na mjestu, možda se iznenadno dogodi nepredviđeni kvar, no ne brini! Uskočit ćemo za čas i popraviti opremu, samo nam se javi.

I najvažnije od svega, kupuj da bi bilo praktično i ugodno koristiti!