Printaj bez stresa

Online uredski

Popravci su o našem trošku – neograničeno! 🤫 Unajmi i profitiraj…

 

Trebaš printer? Možda imaš OPG ili svoju firmu i razmišljaš o kupnji printera jer posao, naravno, ne može bez papira. Umjesto da se premišljaš o tome koji printer kupiti imamo bolji prijedlog za tebe – unajmi ga!

Moguće je da ti treba samo privremeno, ili ti je održavanje i kupovina trenutno nepoželjan trošak, a možda se samo želiš naučiti služiti printerom i biti glavna faca u uredu. Koji god razlog bio jedno je rješenje zbog kojeg ćeš profitirati – ako se odlučiš za najam uopće ne moraš brinuti o tome jeli se printer pokvario, zašto ne radi ispravno ili kako zamijeniti oštećen dio, samo povremeno uzmi krpicu i prebriši prašinu, a ostatak vremena bezbrižno uživaj u ispisu – jer ćemo mi održavati i servisirati uređaj za tebe! Ako se pokvari (za što garantiramo da je gotovo nikakva vjerojatnost jer pažljivo brinemo o uređajima) brzo ćemo zamijeniti printer jednako odličnim, da možeš neometano nastaviti raditi, a pobrinut ćemo se i za održavanje i servisiranje zamjenskog uređaja.

Sigurno misliš da negdje mora biti kvaka, ali dobra je vijest da možeš očekivati samo vrhunsku uslugu, a jedino što trebaš je redovno plaćati korištenje svaki mjesec – možeš se odlučiti na korištenje od 24 ili 36 mjeseci i u tom vremenu printati bilo u boji, bilo u crno-bijeloj verziji s najkvalitetnijim laserskim printerom na tržištu.

(Provjeri našu cjelokupnu ponudu u webshopu ili škicni kako ovaj divno radi, a može tako i u tvom uredu ako ga unajmiš: you tube.

Zašto onda kupovati, mučiti se s dolaskom u trgovinu, davati novac pa se kasnije pitati što ćeš s printerom koji ti više ne treba… Pored svega toga, znamo da je napredak tehnologije toliko brz da smo od mobitela poput cigle do plosnatog poput lista došli u dvadesetak godina, prema tome – napredak je brži od obnove tornja zagrebačke katedrale – zašto kupiti printer koji će već kroz godinu-dvije nadmašiti neki bolji, novoplasirani na tržištu? Mi ti nudimo najnovije uređaje! Kada zbrojiš mjesečni najam vidjet ćeš da za veću ili istu cijelu možeš uzeti jedan printer za koji ćeš snositi troškove popravka i održavanja i ulagati pet, deset ili trideset minuta od pauze da bi ga doveo u red… Ali ne mora biti tako.

Skepticizam je za filozofe, mi se držimo kvalitete, preciznosti i točnih informacija – zato je vrijeme da se odlučiš za najam printera!

Najbolje od svega – nakon isteka ugovorne obaveze printer je tvoj!

Da, dobro čitaš. Nakon što ti ugovor istekne printer će ostati u tvom vlasništvu i moći ćeš birati količinu i volumen ispisanih stranica prema želji. Dok si u najmu bit će jasno definirano koliko stranica je uključeno u cijenu najma i ne moraš se brinuti o dodatnim troškovima ili o količini tonera – za to se brinemo mi. S obzirom da smo u ponudu stavili visoko-kvalitetne printere bilo nam je važno znati da možemo doći do servisnih dijelova bez čekanja i neisplativih troškova. Mislili smo i na to da sigurno ne želite dati više novca za toner nego za printer u prvih par mjeseci od kupovine, i zato smo se pobrinuli da printeri za najam prihvaćaju zamjenske tonere – kvaliteta je važnija od imena!

Najam ili leasing, kako god ga zvali, pogodan je jer uvijek možeš odabrati najbolji printer za svoje potrebe – ako unajmiš jedan i vidiš da to nije to – samo unajmi drugi. Kada kupuješ printer plaćaš punu cijenu, a možda se dogodi da je izgled bio varljiv i da funkcije koje ima nisu ono što trebaš. S leasingom se osiguravaš od neželjenih iznenađenja i daješ si priliku odabrati najbolje od najboljeg.

Da bi ne bilo panike, ukoliko se korona vrati s godišnjeg odmora i napadne punom snagom, nemoj strahovati da ćemo ti oteti printer jer ne možeš platiti najam – ako zatreba možeš stopirati najam i do 3 mjeseca.

Ukoliko te očarao neki printer i misliš da je to ljubav na prvi pogled, nemoj da te čeka i kupi ga odmah u našem webshopu! A ako tražiš pravog, tu je leasing – ispis bez obaveza.

Ako te zanima zašto smo se odlučili baš za laserske printere, odgovor je – jer ti želimo omogućiti vrhunsku kvalitetu – za više informacija provjeri naš članak Laser ili ink jet.